170 bewertungen
 1. 9,7

  Wij zijn een jaar terug (Het PRE-Coronatijdperk) via vrienden met jullie in contact gekomen. Jullie strand leek ons perfect om te trouwen! Nu geef ik als control-freak niet graag dingen uit handen, maar wat ben ik blij dat ik het hele feest geheel aan jullie over heb gelaten! Als het nodig was, was er contact en ondanks alle Corona-perikelen, stond op 4-9-2020 alles in het teken van ONS FEEST! Wat was het PERFECT geregeld en wat heeft iedereen gesmuld van de heerlijke strand-BBQ en alle site-gerechten. De 3-mans formatie, die jullie ondanks alle beperkingen mochten regelen, heeft aan het feest het perfecte Caribbean Feeling gegeven! De jongelui zijn iets langer doorgegaan met feesten op het strand en ook DAT was perfect! Riëtte en ik, maar ook al onze gasten waren onder de indruk van alles wat jullie op Lagun te bieden hebben en iedereen heeft een geweldige vakantie gehad om nooit meer te vergeten! Totale beoordeling: Thea en Peter en de rest van het BAHIA-TEAM .........TIEN met een GRIFFEL!

  September 2020 -  übernachtete in 4 Schlafzimmer Appartement - Am Meer - 1. Stock

 2. 9,5

  Ruhige Lage, nettes Personal. Wir fühlen uns wie zuhause.

  September 2020 -  übernachtete in 1 Schlafzimmer Appartement - Am Meer - Erdgeschoss

 3. 9,2

  Een heel fijn 8 persoons appartement emt ruim balkon. Eenvoudig maar alles wat je nodig hebt is er, inclusief een grote koelbox! Elke dag lekker snorkelen en schildpadjes zoeken. Een heerlijk strand onder aan de klif met gratis ligstoelen voor gasten van Bahia. Vriendelijk personeel inn hetrestaurant en een fijne kaart met goed eten.

  August 2020 -  übernachtete in 4 Schlafzimmer Appartement - Am Meer - 1. Stock

 4. 9,2

  Fantastic Villa, Excellent porch View and a few walks to Lagun Beach ;-)

  August 2020 -  übernachtete in 3-Slaapkamer Villa met Zeezicht

 5. 8,1

  Alles. View. Huisje nummer 11. Pool voor de kids. We hebben het altijd naar onze zin bij Lagoon. Zeker tot ziens!! Effe weer sparen🤣🤣

  August 2020 -  übernachtete in Lagoon Ocean Resort: Type F

 6. 8,9

  Genoten van prachtig appartement, alleen trapje af naar het strand en de duikshop. Kennis gemaakt met de vriendelijke huisleguanen op het terras 😀

  August 2020 -  übernachtete in 2-Schalfzimmer Appartment

 7. 8,3

  Mooie omgeving, prima ingericht appartement, met veel ruimte!

  August 2020 -  übernachtete in Lagoon Ocean Resort: Type D

 8. 9,7

  De plek, het fijne huis, het strand, de rustige sfeer, de vissers; de vriendelijke gastheer en vrouw. Als ik weer naar Curacao ga kom ik zeker terug: topplek! Mooi, gezellig, met aandacht en zorg Ingericht en gemaakt!

  August 2020 -  übernachtete in 1 Schlafzimmer Appartement - Am Meer - Erdgeschoss

 9. 7

  Location

  August 2020 -  übernachtete in Lagoon Ocean Resort: Type F

 10. 8,7

  Letterlijk ALLES!

  Juli 2020 -  übernachtete in 4 Schlafzimmer Appartement - Am Meer - Erdgeschoss